The Bagel Store


The Bagel Store er en af de mest kendte Bagel butikker i København. De servere sandwich, bagel, wrap og salater i deres, i alt 4 butikker. De kontaktede os i forbindelse med, at de skulle finde deres nye samarbejdspartner . De havde brug for en leverandør til at designe og udvikle en ny hjemmeside til deres koncept. Meedo fik fornøjelsen af at påtage sig denne opgave.

Mobilvenlig hjemmeside


Meedo gennemgik The Bagel Stores identitet og fandt hurtigt ud af hvordan deres nye hjemmeside kunne tiltrække flere kunder. Meedo udvikler alle hjemmesider mobilvenlige, så de tilpasser sig alle enheder. The Bagel Store har derfor mulighed for at nå ud til flere kunder, som kan bestille direkte fra deres hjemmeside.

mobilvenlig hjemmeside

Tag et kig på deres nye hjemmeside

Klik dig rundt på hjemmesiden, og fortæl os hvad du mener. Vi vil værdsætte din mening :)

Gå til hjemmeside

Seneste projekter som vi har gennemført

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook