Ny hjemmeside


Hulks burgerhus kontaktede os i forbindelse med åbningen af deres nye takeaway restaurant på Roskildevej i Glostrup, 100 meter fra Glostrup Butikscenter. Hulks burgerhus gav os fornøjelsen af, at designe og udvikle deres nye hjemmeside. Deruodver skulle orderyoyo's bestillingssystem, integrereres på hjemmeside, så de besøgende også kan bestille mad, direkte fra hjemmesiden.

mobilvenlig hjemmeside
Hulks burgerhus fik en mobilvenlig hjemmeside, hvor man kan se priser på deres mad, og der kan nu også bestilles vha. orderyoyo's bestillingssystem, på deres hjemmmeside.

Den leveret løsning

Tag et kig på deres hjemmeside, og lad os hører fra dig, hvis du står inde med noget feedback, ros eller ris.

Gå til hjemmeside

Seneste projekter som vi har gennemført

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook