Menukort


Deluxe Coffee & Bagel kontaktede os, i forbindelse med åbningen af deres butik i Ishøj Bycenter. Vi fik holdt et møde om, hvad de kunne tænke sig fra os. Deluxe Coffee & Bagel gav os fornøjelsen i, at designe deres første menukort. Her fik vi sammenbrygget farverne i deres logo og nuancerne i deres butik i deres første menukort.

mobilvenlig hjemmeside
Deluxe Coffee & Bagel fik et professionelt ansigtsløft med deres nye hjemmeside. Det endelige resultalt blev en repsonsivt hjemmeside, som tilpasser alle enheder.

Den leveret løsning

Deluxe Coffee & Bagel blev gade for det nye professionelle ansigtsløft , både hvad angår hjemmeside og menukortet. Vil du se hvordan deres nye hjemmeside ser ud ?

Gå til hjemmeside

Seneste projekter som vi har gennemført

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook