Ny hjemmeside


Advokatfirmaet Bøggild Eriksen kontaktede os for, at hører om vores hjemmeside løsninger. Der blev holdt et møde, hvor vi kunne snakke om de krav, de havde for deres nye hjemmeside. Vi blev enige om at der skulle laves et skræddersyet løsning til dem. Vi gik i gang med designet af hjemmesiden og eftersom de blev tilfredse med designet gik vi igang med at udvikle løsningen.

Bolig til salg


Advokatfirmaet Bøggild Eriksen sælger ejendomme, og de ejendomme vil de gerne have præsenteret, på deres hjemmeside. Derudover ønskede de, at der blev informeret besøgende, om hvad deres virksomhed gik ud på. På deres nye hjemmesiden kan de nu selv få sat ejendomme til fremvisning, med galleri, på deres hjemmeside, helt nemt og enkelt.

mobilvenlig hjemmeside
Deres hjemmeside er blevet lanceret. Bøggild Eriksen fik en mobilvenlig wordpress hjemmeside, hvor de også selv kan gå ind og få rettet de tekster som er på hjemmesiden. Derudover kan de også sætte boliger som de har til salg, på deres hjemmeside, helt enkelt og nemt, uden det store besvær.

Den leveret løsning

Ønsker du at se hvordan deres hjemmeside ser ud, er du velkommen til at besøge hjemmesiden

Gå til hjemmeside

Seneste projekter som vi har gennemført

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook