Hjemmeside


Hos meedo får du, uanset branche, en brugervenlig og mobilvenlig hjemmeside, der er med til at opfylde dine og googles behov. Ring eller skriv til os om dit projekt, så vi kan være med til at give din hjemmeside et skarpt visuelt udtryk

Mobilvenlig hjemmeside


Din hjemmeside er dit ansigt udadtil. Hos meedo udvikler vi professionelle hjemmesider. Derudover sikre vi at  udvikle og designe din hjemmeside 100% mobilvenlig. Vi sørger for at din hjemmeside tilpasser sig, de enheder som dine besøgende bruger. Vi garanterer at din mobiltilpassede hjemmedeside bliver vist professionelt og brugervenligt. Over 75% af danmarks befolkning benytter deres mobil eller tablet, for at surfe rundt på nettet. Derfor er det også vigtigt at din hjemmeside tilpasser dine besøgendes skærmstørrelse.

Unikt Design


Når vi kender din historie og din branche, begynder vi at designe for at vokse og nære dine ideér på din hjemmeside. Et godt design og brugervenlighed er de vigtigste grundprincipper i din løsning. Det er dem man skal mestre så tidligst som muligt under planlægningsfase. Vores proces begynder med basis: nemlig at bruge klare og flexible skitser for derefter at designe, en oplevelse som fortæller din historie, og giver dine brugere mulighed for at nå deres mål. Vi gør brug af reel data og undersøgelse for at forstå din branche for derefter at tale til dine besøgende med en gennemtænkt design til din hjemmeside.
Vi er her for at hjælpe jer, med at opnå de bedste resultater og kickstarte jeres nye hjemmeside i den rigtige retning. Vi elsker at arbejde med design og udvikling af unikke og skræddersyet løsninger hvor brugervenlighed topper og bliver synliggjort i vores løsninger. Vi producerer indhold og design, som skaber resultater. Det gør vi ved at lytte og forstå dine behov og mål, ved at forbinde dem med de behov og mål som dine besøgende kunder har. Vi er passioneret, derfor vil meget hurtig se resultater kort efter lanceringen.

Brugervenlig hjemmeside


Indholdet på din side er kongen og brugervenligheden er dronningen.   Succesfulde hjemmeside er altid brugervenlige. Hvis du hjælper dine kunder med, at de let kan finde rundt på din hjemmeside, kan du hurtig konvertere dine besøgende til reelle kunder. Undersøgelser viser at hvis din hjemmeside er alt for kompliceret at navigerer rundt i, eller funktionaliteten på din hjemmeside er besværlig for dine kunder, vil du med sikkerhed miste potentielle kunder.

Vi designer brugervenlige hjemmesider

 

Google optimeret hjemmeside


Under udvikling af dit site, sikre vi at vi opfylder de krav google har til din hjemmeside, for at den kan en god placering. Strukturen i din hjemmeside bliver søgeoptimeret, sådan så når søgemaskinerne besøger din hjemmeside, ved de hvilke søgeord de skal kigge efter. Derfor skal i ikke bekymre jer om google vil finde jeres side, da forearbejdet bliver gjort fra vores side af. Vi er nemlig eksperter i google krav til hjemmesider.

DET KANDU FÅ MED


Virus beskyttelse

Mange hjemmesider udsættes idag for hackerangreb, derfor er det vigtigt at beskytte hjemmesiderne og garderer sig for angreb som kan inficere din hjemmeside eller webhotel. Hvis din side angribes vil vi hurtig få din side op at igen.

Kontakt Formular

Gør det lettere for dine besøgende at kontakte dig direkte fra din hjemmeside. Hos meedo kan du få en skræddersyet kontakt formular.

Nyhedsbrev

Vi kan installerer et nyhedsbrev-modul fra mailchimp, så du kan markedsfører dig ved at sende E-mail ud til dine kunder, som er tilmeldt nyhedsbrevet

Søge funktion

Hvis der skrives blogs eller artikler på din side. Kan vi oprette en søgefunktion tilpasset din hjemmeside. Så dine kunder kan søge på din hjemmeside, og ikke bruge en evighed på, at lede efter det de ønsker.

SEO Modul

Hos meedo installerer vi altid et SEO modul, på alle vores hjemmeside løsninger. Så du kan seo-optimerer din hjemmeside. Du behøver derfor ikke at betale oceaner af penge for søgeoptimering.

slide show

Hvis det ønskes, kan vi installerer et diasshow på forsiden af din hjemmeside,eller på undersider. Vi bruger for det meste Layer slider på vores hjemmesider, afhængig af designet af din løsning, kan valget af slideshow ændres.

Google Analytics

Et godt værktøj til at fører statistik over dine besøgende, hvor de er fra, hvilke platform de bruger til at besøge dig og meget mere. Vi installerer altid google analytics på alle vores løsninger.

Galleri

Hvis du ønsker at have et galleri på din hjememside, med en masse billeder. Kan dette ske ved at vi installere et galleri modul på din hjemmeside, hvor du nemt og enkelt, kan sætte billeder op

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook