Grafisk design


Hos meedo gør vi os umage i at leverer buskaber igennem det trykte. Vi designer og trykker visitkort, flyers, menukort, plakater, messestander, reklamematriale, webannoncer, digitale menukort m.m

Hvorfor vælge os?


Hos meedo gør vi os umage i at leverer buskaber igennem det trykte. Vi brænder for at bringe dine ideér visuelt, så branding af din virksomhed fortælles korrekt og tiltrækker potentielle kunder..

Vi designer og trykker visitkort, flyers, menukort, plakater, messestander, reklamemateriale, webannoncer, digitale menukort m.m

Vi udvikler værdiskabende design og blikfang, som giver din virksomhed en professionelt look. Vi går målrettet efter styrke din kommercielt udtrykt.

Vi tilbyder enkelte designløsninger og komplette løsninger til din virksomhed.

Menukort & flyers


Vi har mange års erfaring i at designe menukort til din restaurant eller café. Hos os kan du få leveret alle former for menu mapper eller omslag i pap, papir, læder mm.

Man siger billede siger mere end 1000 ord, det sælgere bedre og mere. Hvad enten du selv tager billederne eller vi gør det, er det vigtigt at fremvise dine produkter på en professionel måde på din menukort.
Hos meedo udvikler vi lækkert design til flyers, Fra idéfase til det fædige resultalt. Vi sikre at du kan tiltrække flere potentielle kunder med flyers end nogensinde.

Vi sikre at design og kommunikation går hånd i hånd, i alle afskygninger. Det betyder at vi har erfaringen og viljen til at løse alle de udfordringer du står overfor i din virksomhed.

Visitkort


Er du i tvivl om hvordan din nye visitkort skal se ud? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Det er vigtigt, at dit visitkort giver et godt førstehåndsindtryk, når du giver et visitkort til potentielle kunder. Det skal være blikfangende, og elegant for øjnene, der ser dit visitkort.

Hos meedo har vi mange års erfaring i at styrke virksomheders kommercielle udtryk.

Grafisk abonnement


Mange virksomheder, har masser af grafisk arbejde de ønsker at få lavet. Det er vigtigt, at du når ud til dine kunder på den helt rigtige måde og med bedste kommunikationsform.

Vi garanterer at du også får masser af tips og trick til markedsføring, hvilke designtrends og meget mere med i pakken.

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook