om meedo webudvikling og grafisk design hjemmesider

Om meedo


Vi er ikke som andre, vi er ikke store, men vi er dedikerede, fleksible og målrettede.

Måske kender du os?


Vi yder en professionel indsats og sætter en ære i at leverer det bedste kvalitet hver gang. Hvad enten det drejer sig om hjemmesider, grafik eller tryksager. Vi går aldrig på kompromis med vores gode service til vores kunder, som er med til at skabe denne forretning. Vi sætter kundeoplevelsen højst sammen med kvalitet hvergang. Vi bidrager med al vores erfaring fra branchen - samt med vores lyst og drive til at blive din fortrukne samarbejdspartner.

Vi elsker vores kunder


Hos meedo elsker vi vores kunder, det gør vi fordi at, de er med til at give os feedback på alle vores projekter og holder vores forretning igang. Vi bliver aldrig trætte af at hører fra dem der er med til at holde vores forretning igang, nemlig vores kunder. Vi ligger vores passion i alle vores løsninger om end det er hjemmesider, webapplikationer eller grafisk design, så agter vi at være passioneret omkring vores løsninger, og gøre vores yderste for at vores kunder bliver tilfredse med vores løsninger.

Vores filosofi


Vores kunder har særskilte og unikke omstændigheder hver især. Vi bestræber os præcist på, at lære og forstå din branche, og hvilke udfordringer din branche står overfor. Vi skaber unikke- og kvalitetsløsninger, som sætter kundeoplevelsen øverst, skræddersyet kun til dig. På denne måde kan vi sikre at din forretning vokser og bevæger sig i den rigtige retning, hvor din virksomhed tiltrækker potentielle kunder. At være passioneret.

Vores passion


Meedo har eksisteret siden 2012. Vi har leveret digitale identiteter til nye virksomheder, grafiske tryksager og udviklet skræddersyet hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Vi er passioneret omkring det vi udvikler og designer. Vi elsker at designe og udvikle elegante løsninger til vores kunder.

Vores mål er at du skal have en positiv "WOW!" oplevelse, hvergang du er i kontakt med Meedo. Vi ligger vores bedste forrest i linjen, og det gør vi hvergang, og hele tiden. Vores passion gør at alle vores løsninger, leveres med bedste kvalitet og orden. Det betyder at du altid kan føle dig sikker, når du indgår et samarbejde med os.

Seneste projekter som vi har gennemført

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook