Kompetencer


Hos meedo går vi op i kundeoplevelsen på de løsninger vi tilbyder vores kunder.

Hjemmeside


Er det tid til at forny din hjemmeside? Tilpasser din hjemmeside sig til alle mobile og tablet enheder? Er din hjemmeside responsivt og brugervenligt? Skal du have din første hjemmeside til din virksomhed?Vi udvikler og designer en hjemmeside, skræddersyet kun til din virksomhed.

Det er vigtigt at din hjemmeside henvender sig din målgruppe og leverer de budskaber du ønsker at leverer til dine kunder.

Med en ny og elegant hjemmeside, giver vi din virksomhed et professionelt ansigt online, som kan tiltrække endnu flere kunder til din virksomhed. Og med et responsivt design, gør at du kan udvide din målgruppe. Vi udvikler og designer hjemmesider til konkurrencedygtige priser

Læs mere

Mobil- & web applikation


Har du en idé som du brænder inde med? Har du den dybe tallerken? Ønsker du et specialudviklet applikation til din virksomhed?

Vi har overvældende ekspertise i at udvikle verdens-klasse software applikationer. Vi har et stærkt og dygtig team som designer elegant, og udvikler kode som er stabilt og funktionelt. I tæt samarbejde med dig, kan vi sikre os at vi hele tiden er på det rette spor af den applikation du ønsker.

Læs mere

Grafisk design


Hos meedo gør vi os umage i at leverer buskaber igennem det trykte. Vi designer visitkort, flyers, menukort, plakater, messestander, reklamematriale, webannoncer, digitale menukort m.m

Vi udvikler værdiskabende design og blikfang, som giver din virksomhed et professionelt look. Vi går målrettet efter styrke dit kommercielle udtryk.

Vi tilbyder enkelte designløsninger og komplette løsninger til din virksomhed.

Læs mere

Få et uforpligtende møde Er du intresseret i at få et prisoverslag på en ny hjemmeside, udfyld formularen og vi vender tilbage hurtig som muligt

Vi kan hjælpe dig helt uforpligtende og gratis, med en pris på en ny hjemmeside

Er det en ny hjemmeside eller webshop til din nyopstartet eller etableret virksomhed? Så kan vi give et tilbud over en kop kaffe, hvor vi kan rådgive dig frem, til den helt rigtige løsning til dig

Hos os kan du føle dig helt trygt. Du får nemlig en fast kontaktperson, som giver et tilbud på en løsning. Vælger du at indgå et samarbejde, er det den samme person som du skal henvende dig til, enkelt og simpelt.

Hold dig ikke tilbage i at kontakte os.

Fulde navn

Telefon nr

E-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn

Skriv mere om projektet her

Vil du indgå i et samarbejde?

Kom til et uforpligtende møde over en kop kaffe


+45 42 45 45 64

Følg os på facebook